banner2


Malumunuz Türkiye haftaya yeni bir şafak operasyonuyla başladı, rüşvet ve yolsuzluk operasyonu. Dershane tartışmalarından sonra işin tuz biberi oldu. Kimi cemaat hükümetten dershanelerin rövanşını alıyor diyor, kimi halk bank için İsrail düğmeye bastı diyor, kimi madem böyle bir şey var neden bakanın valinin emniyet müdürünün haberi yok deniyor vs…  
Bunun karşısında hükümet, bunun yerel seçimler öncesi gezi olaylarında yapamadıklarını başka bir şekilde yapacaklar deyip, yeni savcılar görevlendirdi, emniyet amirlerini görevden aldı, ve biz bu tür şeylere pabuç bırakmayız dedi. Aynen dershane tartışmalarındaki gibi halk ikiye bölündü,
Gelin olayı tarafsız, objektif ve de adilane bir şekilde ele alalım, her ne şekilde olursa olsun bu tür rüşvet verip alanların ve yolsuzluk yapanların yeterli deliller olduğu sürece ceza almalarını umut edelim, çünkü bu ülkede yıllarca bazı kesimler fakir fukaranın kesesinden haksız kazançlarla lüks hayat yaşadılar, bu ülkenin bankaları bir gecede boşlatıldı. Gelin ister iktidarı sevelim ister sevmeyelim, bu operasyonun siyasi çekişmelerden uzak olduğunu, eğer bu tür yolsuzluklar varsa ortaya çıkması gerektiğini savunalım.

Cemaatin böyle bir şeyle ilgilenmeyeceğini ki, Fethullah GÜLEN HOCAEFENDİNİN avukatı da bu yönde yazılı bir açıklama yaptı. Zaman soğukkanlı olma zamanıdır. Zaman bu olaylardan siyasi rant beklentisi içine girmeme zamanıdır. Olayları zamana yayarsak ve de biraz da empati yaparsak galiba bu sancılı dönemi Türkiye daha az zararlı atlatacaktır.
Ben duru tv’nin,  şanlıurfamıza yeni bir soluk getireceklerini ve demokrasinin gereği olan çoksesliliği gerçekleştireceklerini umut ediyorum, yeni yayın hayatında başarılar diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.