banner2

Şanlıurfaspor takımı yeni teknik direktör Tugay Kerimoğlu ile birlikte biraz canlandı.
Bilindiği gibi Elazığspor şu an 1. Ligin en iyi oynayan ve en iyi organize olan takımlardan biridir. Buna rağmen Tugay Kerimoğlu’nun başında olduğu Şanlıurfaspor takımı Elazığsporla dişi diş mücadele etti.
Maçın ilk yarısında Şanlıurfaspor Elazığspor takımına birkaç pozisyon verse de maçın ikinci yarısında neredeyse hiç fırsat vermedi. Hele golü yedikten sonra takım adeta şahlandı. Yenilen gole verilen reaksiyonla hemen bir gol bulduk. Keşke o oyun temposunu düşürmeden ama daha dikkatli top dağıtmalarıyla kaleye inebilseydi Şanlıurfaspor. Çok fırsat yakaladı. Evet, berabere kaldık ama galibiyet içten bile değildi. Kendi elimizle bir puanı Elazığa teslim ettik.
Sezon başından beri bir türlü istediği futbolu sahaya yansıtmayan Şanlıurfaspor, Tugay Kerimoğlu’yla birlikte iyi toparlandı. Daha önce takımın başında olan iki hoca hem bize zaman kaybettirdi, hemde çok puan kaybettirdiler.
Takım genel olarak iyi bir futbol sergiledi. Bence sezon arası bu takıma bazı takviyeler yapılmalı. Bu takım dağıtılmadan yapılacak olan takviyelerle daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.
Bu şehrin bir takımı var! o da Şanlıurfaspor. Ama Şanlıurfaspor şu an hak ettiği yerde değil. Hakkettiği yere gelmesi için daha katledecek çok yolumuz var.
Dediğim gibi yönetim acele etmeden ve Teknik direktör Tugay Kerimoğlu’nun da tavsiyeleriyle nokta atışı yaparak iyi transferler gerçekleştirmeli. Özellikle yırtıcı ve mücadeleci bir forvete ihtiyaç var. Böyle bir forvet Endinho’nun bile performansını artırır.
Başarı sabır, kararlılık ve azim işidir. Şanlıurfaspor takım olarak taraftar olarak bunu gösterdiği zaman başarının gelmeme şansı yok!.
Şanlıurfaspor’un hakkettiği yere gelmesi dileğiyle…
NOT: Bugün Peygamber Efendimizin doğum yıldönümü olması hesabıyla Mevlit Kandili Kutlanıyor. Ben de bu vesileyle İslam aleminin Mevlid Kandilini tebrik ederin. Yeniden kutlu bir doğuşa vesile olmasını temenni ederim…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.