banner2

 

CHP lideri terörü 4 yılda bitirecekmiş. Ama nasıl bitireceğini bir türlü söylemiyor. Gerçi CHP’nin terör hakkında yayınlanmış eski raporlarından ve kimi milletvekillerinin söylem ve davranışlarından terör hakkında neler düşündüklerini biliyoruz. Hatta kimleri terörist, kimleri yurtsever gördüklerini de biliyoruz. Ama yine de ben size terörü nasıl bitireceklerini anlatayım:

1) CHP, herhalde ülkeyi bölerek terörü bitirmek istiyor. Bunu DHKPC terör örgütüne olan yakınlığından anlamak mümkündür. Bugüne kadar CHP liderinin, İstanbul adliyesinde hakimi şehit eden bu örgüt hakkında, yuvarlak laflar dışında en ufak bir kınama söylediğini duydunuz mu? Bu örgüt Türkiye’yi bölmek istediğine göre, bu örgüte sahip çıkanları koruyan zihniyetin terörü önleme stratejisi, ülkeyi bölmekten başka ne olabilir?

2) CHP’nin terörü önleme stratejisi ülkeyi bölmeye yöneliktir; çünkü CHP Temmuz 2016’da, ülkeyi işgal edip yabancı güçlere peşkeş çekmek isteyen darbeci FETO örgütünü, iç ve dış bütün platformlarda korumaya çalışıyor. Devleti değil, işgal güçlerini ülkeye davet eden darbecileri savunan bir zihniyetin terörü bitirme anlayışı belli değil mi?

3) CHP’nin milletvekillerinin sözlerine bakar mısınız? Kimi PKK terör örgütünün ağzıyla, kimisi de DHKPC terör örgütünün ağzıyla konuşuyor. Sezgin Beyin bugüne kadar PKK’yı kınadığına rastladınız mı? Ya, açıkça mezhepçilik yaparak, “Türkiye ile İran savaşırsa ben İran’ın yanında yer alırım” diyen Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün’ün herhangi bir terör örgütünü kınadığını gördünüz mü?

4) Cumhurbaşkanının cesareti ve Milletimizin sağduyusu sayesinde Türkiye Temmuz 2016’da muhakkak bir yabancı işgalinden kurtarıldı. Bunun bilmek için keramet sahibi olmaya gerek yoktur. Sadece darbe teşebbüsünden sonra, FETO’nun başaramadığını gören Batılı devletlerin şaşkınlıklarına bakmak yeterlidir. Kimileri bir hafta sonra, kimileri de bir ay sonra Türkiye’yi arayıp geçmiş olsun diyebildiler. Geçmiş olsun dediler ama bütün Batılı müttefiklerimiz şoke olmaktan kurtulamadılar. Kimyaları bozuldu adeta... Bu devletlerin darbecilerle iş tuttuklarının en büyük delili, Temmuz 2016’dan sonra Türkiye’ye karşı başlattıkları stratejik savaştır. Başta Almanya olmak üzere diğer Batılı devletler çıldırmış develer gibi Türkiye’ye saldırıyorlar. Sanki Türkiye darbe yapmış gibi, darbe yapan teröristleri besliyorlar ve  “İnsan haklarından geriye gidiş vardır” diye Türkiye’yi yerden yere vuruyorlar. Oysa onların asıl dertleri, darbecilerin başarılı olamayıp yargının önüne çıkarılmasıdır.

Şimdi bakın CHP’nin genel başkanına… Türkiye’nin Almanya ile olan ihtilafında Almanya’nın yanında yer alıyor. FETO ve diğer terör örgütlerini değil, her fırsatta hükümeti yerden yere vuruyor. “Türkiye Sur’da ve Nusaybin’de katliam yaptı” diyen akademisyenleri savunuyor.Siha’ların sivil vatandaşları öldürdüğünü iddia ederek uluslararası kamuoyuna Türkiye’yi şikâyet ediyor. Bu işleri yapanın amacı belli değil mi? Eee… Konu Türkiye’yi bölüp parçalamak ve işgalci devletlere peşkeş çekmek olunca terörü önlemek çok kolaylaşır. Bu partinin yaptığını kim yaparsa, 4 yıl değil, 4 ayda bile terörü önlemek mümkün olur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.