banner2
Öne Çıkanlar Urfa Eyyübiye Diyarbakır Şırnak Gaziantep

Cafelere Denetim; Şeffaf olacaklar!..

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kent merkezinde gençlerin uğrak yerlerinden biri olan İnternet Kafe ve oyun salonlarında "Kafem Şeffaf" uygulaması başlatarak, iş yerlerinin dış cepheleriyle ilgili düzenlemeler getirdi.

İnternet Kafe ve dijital oyun salonlarının şeffaf olması adına rutin kontrollerini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, gençlerin yoğunlukla kullandığı alanları mekanların dış cephelerindeki camekanlarda yer alan koyu renk cam filmlerini, afişleri ve görüşü engelleyecek uygulamaları görünebilirlik açısından şeffaflaştırıyor.

Yapılan Rutin kontroller sonucunda yerlerinin dış ceplerinde bulunan afiş ve renkli cam filmlerinin kaldırılması için iş yeri sahipleriyle görüşen Zabıta ekipleri, başlatmış olduğu bu uyguluma ile gençlerin nezih bir ortamda vakit geçirmelerini hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.