banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

TİNGADER MEDYA ÖDÜLLERİNİ DAĞITACAK


Gelişen Teknoloji ile yaygınlaşan internet gazeteciliğine yoğunlaşmak amacıyla kurulan Tüm İnternet Gazetecileri ve Gazeteciler Derneği Ankara temsilciliği Ankara'da medya ödül töreni düzenleyecek.
Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER)’nin “Medya Ödül” töreni 17 Mart 2020 tarihinde Ankara’da gerçekleşecek.
TİNGADER Ankara Temsilcisi Habip Çadırcı, Tüm İnternet Gazetecileri ve Gazeteciler Derneği’nin ödül törenini Ankara Temsilciliği olarak düzenlemekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Medya Ödül törenlerini geleneksel hale getireceğiz ve ülkemizin farklı kentlerinde görev yapan başarılı gazeteci arkadaşlarımızı her yıl bu törende bir araya getireceğiz” dedi.
TİNGADER Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik ise, “İnternet gazeteciliğinin sorunlarını masaya yatırmak ve çözüm bulmak amacıyla 07 Ağustos 2019 tarihinde TİNGADER'i kurduk. Önce kendimiz güçlü olacağız ve sonra da bu gücümüzü, bu amaçla mücadele eden derneklerle birleştirip internet gazeteciliğine hak ettikleri statünün kazandırılması için çalışacağız. Mazimiz yeni olmasına rağmen gazeteciliği teşvik amacıyla 17 Mart 2020 tarihinde Ankara'da ödül töreni düzenledik. Bu etkinlik kapsamında Türkiye’nin çeşitli kentlerinde görev yapan medya mensuplarına ödül vereceğiz” ifadesini kullandı.
TİNGADER Medya Ödül töreni, Ankara Orman Mühendisleri Odası'nda, 17 Mart 2020 Salı günü, saat 19.00’da yapılacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.