banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfalı Çocuklar Dijital Sinemayı Çok Sevdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin, Şair Nabi Dijital Sinema Salonunda beyaz perdeye yansıttığı, yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın üstlendiği 2016 yapımı ‘Köstebekgiller Gölge’nin Tılsımı” filmi çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Türkiye’nin gerçek ve animasyon karakterlerinin ilk defa bir arada ekranda yer aldığı çizgi dizi Köstebekgiller serisinin ikinci sinema filmini izlemeye gelen çoğunluğunun çocuklardan oluştuğu izleyicilere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından patlamış mısır ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Şair Nabi Dijital Sinema salonunu ve filmi çok beğendiklerini aktaran vatandaşlar, ücretsiz olan bu gösterimi izlerken güzel vakit geçirdiklerini belirterek dijital sinemanın Şanlıurfa’ya kazandırılmasında ve ücretsiz olarak hizmet vermesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Şanlıurfa’nın kültür ve sanat etkinliklerine büyük oranda katkı sağlayacak olan dijital sinemada film ücretsiz olarak beyaz perdeye yansıtılacak. Filmi izlemek isteyenler Atatürk Mahallesi üzerinde bulunan Belediye bahçesi içerisinde yer alan Şair Nabi Kültür Merkezine (Dijital Sinema) giderek izleyebilecekler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.