banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

ŞANLIURFA'NIN YENİ ADAY TANITIM WEB SİTESİ AÇILDI


"www.urfaaday.com sitesi ile seçimlerde aday adayı ve aday olanların toplu olarak tanıtımı için Şanlıurfa seçmenleri açısından önemli bir eksiklik giderilmiş oldu. Bu web sitesinde Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçelerin Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclisi Üyeliği,Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, İlçe Belediye Meclis Üyeliği, Mahalle Muhtarlığı ve Mahalle İhtiyar Heyeti Üyeliği için aday dayı ve aday olanlar hakkında, güncel mevzuat ve gelişmeler hakkında bilgilere ulaşmak mümkün.”

Siteyi hazırlayan High Tech Media World Reklamcılık ve Organizasyon A.Ş. firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Özbudun’un basına verdiği bilgiye göre: “Vatandaş olarak,seçimlerde oy kullanarak görevimizi yerine getirmenin huzurunu yaşamak için, beş yıllığına yetki vereceğimiz liyakat sahibi yöneticileri belirleyip, onlara oy vermeliyiz.Gelecek hepimizin elinde. Seçimle ve adaylarla ilgili bilgileri bir arada bulmak, seçmen olarak oy vereceği liyakat sahibi adaya karar vermek için çok önemli. Bu web sitesindeTürkiye’de yapılan yerel ve genel seçimlerle ilgili mevzuat, haber, duyuru, anket, mülakat, makale gibi içeriklere yer verilirken, Şanlıurfa ili ile ilgili seçim içeriği de site içinde öncelikli olarak yer alacaktır." dedi.
Gelişen teknoloji, insanların değişen alışkanlıkları gibi, Milletvekili ve Belediye Başkanlığı seçimleri için adayların yapacağı reklam çalışmalarında da ciddi değişiklikler oldu. Eskiden normal bir afiş ya da broşür çalışması yeterliyken artık bu çalışmalar sosyal medya ortamına ve web sitelerine taşınmaya başladı. Siyasi partiler, adaylarının daha bilinir ve tanınmış olması için dijital ortamlarda da özel çalışmalar yapmaya başladılar. Siyasi partiler, bir kişinin sadece yaşadığı yerde halk arasında tanınmış birisi olmasınıönceki süreçte aday gösterilmesi için yeterli bulurken, şimdi o kişi tanınmış biri olsa bile, adayın her platformda tanınmış olmasına, bilgilerine dijital ortamlardan da erişilebilir olmasına dikkat etmeye başlamıştır. Adayındijital ortamlarda yerini alması, en azından aday olduğu bölgede bu açıdan fark yaratması, seçmenin kendini fark etmesi ve oy vermeye karar vermesi açısından önemlidir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.