banner2
Öne Çıkanlar Sacha Boey PKK mazhar bağlı imam Halil Şeffaf Sentetikler

PKK kamu çalışanların sosyal medya hesabına mı dadandı?

PKK'nın sosyal medya hesaplarını ele geçirip kendileri adına paylaşım yapılmasından endişe eden bir çok kamu çalışanı, kendi hesaplarından PKK terör örgütü destekçisi hackerler tarafından özellikle kamu çalışanlarının hesapları kopyalanmakta kopya profillerle pkk'ya destek amaçlı paylaşımlar yapılmakta olduğunu iddia eden paylaşımlar yapıyorlar.

UYARI PAYLAŞMAYIN ! KOPYALAYIP YAPIŞTIRIN

duvarında yapıştıran kamu görevlileri şu uyarıyıda yapmayı ihmal etmiyorlar: "Bu yazıyı paylaşmayı. kopyalayın duvarınıza yapıştırın" deniliyor.

İŞTE SON GÜNLERDE SOSYAL MEDYADA DOLAŞAN O YAZI:

"Sosyal medya üzerinden pkk'ya destek olduğu anlaşılan kamu çalışanlarıyla ilgili olarak gereken adımlar atılmaya başlanmıştır. Bu sebeple terör örgütü destekçisi hackerler tarafından özellikle kamu çalışanlarının hesapları kopyalanmakta kopya profillerle pkk'ya destek amaçlı paylaşımlar yapılmaktadır. Aynı şahıslar daha sonra sizi emniyet birimlerine şikayet ederek görevinizden uzaklaştırılmaniza sebep olabilirler. Bu sebeple şahsıma ait sürekli kullandığım tek facebook hesabım budur.
Ayrıca bu saaten sonra tarafımdan teyit edilmemiş hiçbir isteği, mesajı ya da etiketlemeyi kabul etmeyip Hemen şikayet edip engelleyiniz.
Bu metni kopyalayıp duvarınıza yapıştırın ki arkadaşlarınızı da haberdar edin.
UYARI: PAYLAŞMAYIN ! KOPYALAYIP YAPIŞTIRIN"

PKK ve ya herhangi bir terör örgütünün şimdiye kadar kaç kişiye böyle bir zarar verdiği bilinmiyor. 

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.