banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

MİNİKLERDEN BATTANİ BİLİM MERKEZİNE ZİYARET

Karaköprü Belediyesinin geçtiğimiz günlerde açılışını yaparak Şanlıurfa’ya kazandırdığı Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi vatandaşların ve gençlerin ziyaretine açılırken, okullarda yapılan etkinliklerle minik öğrenciler de bilim merkezine gelip ziyaret ediyorlar.

Her gün programlı olarak belirli okullar bilim merkezini ziyaret ederken, minik öğrenciler burada eğitim ve teknoloji sınıflarını, uzay ve havacılıkla ilgili maketleri görüyor. Öğrencilere uzay ve havacılıkla ilgili bilgiler de verilirken, 3d yazılım, stem ve VR ders sınıfları da tanıtılarak teknolojinin ders çalışmada kullanılması uygulamalı olarak gösteriliyor.

Çocuklar bilim merkezindeki gezide meraklı ve mutlu görünürken, öğretmenler de bilim merkezini ilçeye kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye öğrenciler adına teşekkür ettiler.

Öte yandan Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi’ne toplu okul gezileri yapmak isteyen okul idarecilerinin 0530 644 90 00 numaralı telefondan veya 444 9 657 numaralı beyaz masa biriminden randevu alarak öğrencileri bilimle ve teknolojiyle buluşturabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.