banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Urfa'da 3 Tarım Fuarı düzenlenecek

Toplantıda açılış konuşması yapan Şanlıurfa Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya,  Şanlıurfa’da bu yıl 3.’sü düzenlenen Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın detaylarını konuşmak için bir araya geldiklerini açıkladı.  Şanlıurfa’ya kalıcı bir fuar alanının yapılması gerektiğini her platformda yinelediklerini kaydeden Kaya; “Bu gün fuar alanı ile ilgili taleplerimizin karşılık bulması bizleri mutlu etmiştir.  Fuar alanı ile ilgili girişimlerin başlatılması bizleri oldukça memnun etmiştir.” diye konuştu.
 

Fuarların bir şehrin sosyal ve ekonomik gelişimini etkileyen önemli unsurlar olduğunu ifade eden Kaya; “Fuarlar teknolojiyi yeni nesil ürünleri ve bununla beraber bir çok yeniliği teşvik etmektedir.  3-6 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek olan fuarımıza, tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalarımızın tarımsal kurum ve kuruluşlarımızın, tüm Şanlıurfa’lıların, bölgemizde faaliyet gösteren çiftçilerimizin, sanayicilerimizin şehrimizde yapılacak olan bu önemli organizasyona katılmasını bekliyorum. Ayrıca fuarımızın bu yıl daha görkemli olacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

Gerçekleşecek olan tarım fuarının ve bunun gibi şehrin önünü açacak tüm faaliyetlerde şehirde bulunan tüm erklerin birlikte çalışması, ortak hareket etmesi gerektiğini belirten Kaya, gerçekleşecek olan fuar organizasyonunda emek veren herkese teşekkür etti.

Fuarla ilgili yapılan basın toplantısına; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Emin Özçınar, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya,  Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Necip Özgökçe,  Şanlıurfa Ziraat Odası Meclis Başkanı Ali Kaya, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Bereket, Cemal Yıldız, Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Üyeleri, Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk ve basın mensupları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.