banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

Halfeti Kırsal Yollarında Asfalt Seferberliği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hava sıcaklıklarının da asfalt serimi için uygun olmasını fırsat bilerek ilçelerde başlattığı asfalt atağını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, kırsal mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen talepler ve program dâhilinde asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Ekiplerin bu sefer ki adresi Şanlıurfa’nın “Saklı Cennet” diye bilinen Halfeti ilçesi oldu. İlçe kırsal mahalleleri daha önce yürütülen çalışmalarla yolları asfalta hazır hale getiren ekipler alt yapısını tamamladığı yolları asfaltla buluşturdu.

Kınık, Günece ve Gürküyu mahallelerinde ve çevresindeki yollarda sathi kaplama asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamlayan ekipler, mahalle muhtarları ve vatandaşların da takdirini topladı.

Mahallelerinde yol yapım, genişletme ve asfalt çalışmalarının yapılmasından ötürü emeği geçen herkese teşekkür eden mahalle muhtarları yollarının kışın çamurdan yazın ise tozdan arındırıldığını belirterek vatandaşların bu yolları artık daha rahat kullanabileceklerini belirttiler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 13 ilçeye eşit hizmet anlayışıyla plan ve program dâhilinde asfaltsız köy yolu kalmayacak şekilde çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.