banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

DEMİRKOL’A TEŞEKKÜR ETTİ -görüntülü

 

Gürpınar kırsal Mahalle Muhtarı Ömer Karalı, Haliliye Belediyesi’nin mahallelerine yaptığı hizmetlere teşekkür etmek için Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Mahallelinin taleplerini ileten Muhtar Karalı’ya, Başkan Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

İbadethanelerine verilen halıdan dolayı Haliliye Belediyesi’ne ve Başkan Demirkol’a teşekkür ettiğini ifade eden Muhtar Karalı, “Özellikle başkanıma teşekkür ederim. Mezramızın ve köyümüzün camisine Haliliye Belediyesi’nin verdiği halılardan dolayı ve köyümüze yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“HALİLİYE HER ŞEYE LAYIK”

Başkan Fevzi Demirkol ise yapmış olduğu açıklamada Haliliye İlçesi’nin her şeye layık olduğunu ve taleplerin planlama doğrultusunda tüm mahallelerde gerçekleştirildiğini söyledi. Demirkol, şöyle konuştu:
“Gürpınar kırsal Mahallemizin Muhtarı Sayın Ömer Karalı bizi ziyaret etti. Gürpınar’a yapmış olduğumuz hizmetlerden ve ibadethanelerine vermiş olduğumuz halılardan dolayı teşekkür ettiler. İhtiyaç duydukları hizmetleri bize aktardılar. Bizde, Gürpınar Mahallemizin, tüm kırsal ve merkez mahallelerimizin tüm ihtiyaçlarını, tüm taleplerini belirli plan doğrultusunda yapmaktayız. Ziyaretlerin dolayı muhtarımıza teşekkür ediyorum. Gürpınar’da ve bölgeye yapacağımız hizmetlerin devam edeceğini, daha da hızlanacağını ilan etmek istiyorum. İnşallah bizde kendilerini ziyaret edeceğiz. Kırsal mahallelerimizin tamamını, bira istisna hepsini ziyaret edeceğiz. Çalışmalarımızı yerine göreceğiz. Haliliye her şeye layık ve Haliliye için hep iyisi diyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.