banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

Google Alphabet'e bağlandı

 

Alphabet birçok şirketin aralarında bulunduğu bir yapı olarak biliniyor. Bu şirketlerin en büyüğünü ise Google’nin bir parçası olarak katılması üzerine en büyük şirketlerden biri olmuş oldu.
Google’nin Alphabet'e (Alfabe) katılması üzerine Google’nin CEO koltuğu boşalmış oldu. Alphabet’in CEO’su Google’nin eski CEO’su atanarak, Google’nin boşalan koltuğuna ise Sundar Pichai oturdu.
Alphabet’in Blog yazılarına bakıldığında "G is for Google" yazılarak kastedilmek istenen, her bir harfin bir şirketi veya birkaç şirketi temsil edeceği yönünde.
Ayrıca bildiğimiz Google'ı da biraz küçülten yeni yapılanma sayesinde kan şekeri ölçen lens gibi internet temelli bir şirket olan Google'ın alanının biraz dışında kalabilecek yapılanmalar Alphabet'in altında ayrı birer şirket olacaklar. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.