banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Geleceğin Bilim Adamları Urfa’da Yetişiyor


Osman Ertörer  Ortaokulu öğrencileri tarafından “4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı” kapsamında dahi beyinler tarafından hazırlanan projeler okulun konferans salonunda sergilendi.
Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında Osman Ertörer Orta Okulunda bilim fuarı açıldı.
Fuarın açılışına Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Okul Müdürü Adnan İkbal, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
4006 TUBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışı sonrası stantlarda hazırlanan projeler gezildi. Yapılan çalışmaları yerinde gören davetliler, çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik etti.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve geleceğin bilim adamlarının yetişmesini hedefleyen okulda öğrenci velileri okul yetkililerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.