banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Demirkol, İmam Bakır Mahallesindeki incelemelerde bulundu

Yeşillendirme çalışmaları ile birlikte yeni kamelya ve güvenlik kamera sistemlerinde incelemelerde bulunan Başkan Demirkol, parktaki vatandaşlarla da sohbet etti.

Her fırsatta halkla iç içe olarak, talepleri dinleyip ihtiyaçları yerinde tespit eden Başkan Fevzi Demirkol, cumartesi mesaisini İmam Bakır Mahallesini ziyaret ederek geçirdi. Mahalledeki parklarda yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Demirkol, çalışmalara ilişkin de teknik ekipten bilgiler aldı. Parkta yapılan yeşillendirme, çatılı kamelya ve güvenlik kamera sistemlerini inceleyen Başkan Demirkol, parkta vakit geçiren vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşlar, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyetleri sık sık dile getirerek, Başkan Demirkol’a da hizmetleri için teşekkür etti.

Başkan Demirkol, temaslarının ardından bölgeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.