banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

GOOGLE VE DOĞUŞ GRUBU’NA TEKNİK GEZİ


Bilişim Kulübü İstanbul’a giderek; Teknoloji dünyasının dev firmalarından olan Google ’un Türkiye Ofisini ve Doğuş Grubu’nu ziyaret ettiler.
Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Yrd. Doç. Dr. Ahmet Baytak, Harran Üniversitesinde bilişim ve teknolojiye ilgi her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi.
Çok verimli bir gezi düzenlediklerini söyleyen Ahmet Baytak ; ” Ofisin her bölümünü gezme şansımız oldu. Teknik ve idari sorumlular bizleri mesleki konularda bilgilendirdiler. Çok verimli bir gezi olduğuna inanıyorum. Bize destek olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına ve ofiste bizden desteklerini esirgemeyen teknik ve idari sorumlulara kulüp yönetimi olarak teşekkür ederiz” dedi.
Bilişim Kulübü Başkan Yardımcısı Fulya Dursun; “Doğuş Holdingin CEO’su Hüsnü Akhan ile sohbet etme şansımız oldu. Bizlere hayat tecrübelerini bahseden Hüsnü Akhan; Şanlıurfa’nın ilçesinde bulunan Birecik Lisesinden Doğuş Holding’e giden hayatını anlattı. Çok verimli, içten ve samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Daha sonra Hüsnü Akhan’ın talimatı ile Doğuş Yayın Grubunu ziyaret ettik. Birçok ulusal kanal, radyo, dergi ve haber sitelerinin bulunduğu binayı gezme şansımız oldu ve unutulmayacak anlar yaşadık. Bizlere bu imkânları sağlayan Doğuş Grubu’na ve bize her konuda yardımcı olan Holding çalışanlarına, Bilişim kulübü yönetimi olarak teşekkür ederiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.