banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Beyazgül: Gençlerimize güveniyor ve her zaman destekliyoruz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Mezopotamya Living Lab Merkezini ziyaret ederek Şanlıurfa’nın üreten gençleriyle bir araya geldi. Başkan Beyazgül, Şanlıurfa gençliğine güveniyor, onları her zaman destekliyoruz” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “Teknolojiyi Üreten Gençlik” vizyonuyla kurulan Mezopotamya Living Lab Merkezine ziyarette bulunarak Yazılım, Robotik, Kodlama, Tasarım, Elektronik ve E-Spor alanlarında yapılan çalışmaları ve projeleri yerinde inceledi.

Teknolojiye meraklı olan gençler için Başkan Beyazgül tarafından hayata geçirilen Mezopotomya Lıvıng Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi geleceğin mucitlerini yetiştiriyor.

Teknoloji ve inovasyon merkezinde gençlerle bir araya gelerek gençlerin teknolojiye olan meraklarını şehrimiz ve ülkemizin menfaatlerine kullanmaları için onları teşvik ediyor, destekliyoruz” diyen Başkan Beyazgül hayata geçirdiğimiz bu merkezde inanıyorum ki çok başarılı gençlerimiz çıkacak” diye konuştu.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip şehri olarak gençlere ve teknolojik yeniliklere her zaman destek olacaklarını ifade eden Başkan Beyazgül yapımı devam eden Bilim Merkezi’nin de tamamlanmasıyla birlikte “Bilimin Güneşi Şanlıurfa’da doğacak” sözlerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.