banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

BAŞSAVCI ÖZTOPRAK’A EĞİTİME DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Adalet Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi okulların tadilat ve boya ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla başlatılan seferberlik programı kapsamında Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı  Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tara    fından boya ve tadilat işlemleri yapılan İsmail Nazif Bayraktar Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 

    Okul Müdürü Mine Ayneli, Müdür Yardımcısı Yakup Erbil ve öğrenciler, Başsavcı Öztoprak’a eğitime verdikleri desteklerinden dolayı plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Okul Müdürü Ayneli, “Cumhuriyet Başsavcılığınızca yapılan boya ve tadilat işlemleri sonrası, öğrencilerimiz kendilerini özel okulda okuyormuş gibi hissetmeye başladı. Motivasyonları arttı. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelleri ve hükümlüler çok özverili bir şekilde çalıştı. Başta siz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Başsavcı Öztoprak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek eğitime destek olmaya devam edeceklerini söyledi. 
Ziyarette Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Güçtekin ve Müdür Yardımcısı Mustafa Heşe’de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.