banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Bakan Koca'nın Takipçi Sayısı Erdoğan'ı Geçti

Özellikle gençler tarafından ilgi ile kullanılan Sosyal medya platformu  Instagram'da 7.6 milyon takipçiye ulaşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de en fazla takipçisi olan siyasetçi konumuna da yükseldi.
 
fotoğraf paylaşma platformu olarak kullanılan ve Facebook'ın bünyesinde bulunan Instagram'da Erdoğan'ın 7.5 milyon takipçisi bulunurken, Fahrettin Koca'nın ise 7.6 milyon takipçiye yükselmesi ile dikkatleri üzerine çekti.

1 MİLYONDAN AZ TAKİPÇİSİ VARDI
Koronavirüs pandemi salgınının başladığı dönemde 1 milyondan az takipçisi bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, salgın sürecinde ön plana çıkan en önemli siyasetçi oldu. Bakan koca, sık sık toplantılar yapması ve her akşam koronavirüs verilerini paylaşıp, bilgilendirmede bulunması, hızlıca yükselmesine neden olduğu belitiliyor.

İşte Instagram'daki son durum:

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.