banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Anadolu İnteraktif Pazarlama Zirvesi Urfa'da Yapılacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu’nun organizasyonu ile Şanlıurfa’da "Akıllı İşler, Dijitali Anlamak" temalı Anadolu İnteraktif Pazarlama Zirvesi düzenlenecek.  
Anadolu İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nin 14'üncü yılında "Akıllı İşler ve Dijitali Anlamak" temasıyla, değişen dünyanın gereklerini ve işimize yansıyan yanlarının paylaşılacağı zirve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), Şanlıurfa Ticaret Borsası ve Marketing Türkiye işbirliğiyle, 21 Ocak 2020 Salı ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda, saat 08:30 ila 13:30 saatleri arasında gerçekleşecek.
Kentin kanaat önderiyle yapılan ön görüşmeler sonrasında, ihtiyaca yönelik olarak belirlenen eğitimler, 14 yıldır İPZ Anadolu etkinlikleri olarak gerçekleştiriliyor. İPZ Anadolu bu yıl “Akıllı İşler” ana temasıyla “Dijitali Anlamak” konseptiyle tasarlandı. 
ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda, Saat 08:30’da Kayıt alma işlemi ile başlayacak olan etkinliğin açılış konuşmalarını Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Marketing Management istitute Türkiye Başkanı Günseli Özen, TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek yapacak.
Konuşmaların ardından, saat 09.30’da Havas İstanbul CEO’su Cüneyt Devrim Markalaşma İçin Akıl Rehberi, saat 10.15’te Digital Drop Ajans Başkanı Emre Türegün Dijital Reklamlar: Küçük Bütçelerle Büyük İşler, saat 10.45’te Troy Bankalar arası Kart Merkezi Kartlı Ödeme Sistemleri Sorumlusu Kayhan Akyıldız Akıllı Şirketler Sadece Akıllı İnsanlardan mı oluşur, konularında detaylı sunumlar gerçekleştirilecek.
Kahve molasının ardından saat 11.20'de ise Yapı Kredi Kobi ve KOBi Bankacılığı Müşteri Yönetimi ve İş geliştirme Direktörü Burak Bıçaklar Kobilerin Rekabet Gücünün Artırılması, saat 11:40’da Dijital Partners CEO’su Tunç Günbey Dijital Pazarlamada Yükselen Trend: Data, Tasarım ve Otomasyonun Bir Arada Kullanılması, saat 12:00’da İdeaSoft E-Ticaret Ekip Yöneticisi İbrahim Vıcıl E-Ticaret ve E-İhracatın Yol Haritası ile ilgili sunumlarını yapacak. 
Program, sunumların akabinde sona erecek.
21 OCAK ŞANLIURFA ETKİNLİK PROGRAMI
08:30 - 09:15 Kayit & Karşılama
09:15 - 09:30
Açılış konuşmaları Günseli Özen Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Marketing Management Institute (MMI) Türkiye Başkanı Cevahir Asuman Yazmaci KGK İcra Kurulu Başkanı Mehmet Kaya Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Halil Peltek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı
Markalaşma İçin Akil Rehberi 09:30 - 10:15 Cüneyt Devrim
Havas İstanbul CEO'su
Dijital Reklamlar: Küçük Bütçelerle Büyük İşler 10:15 - 10:45 Emre Türegün
Digital Drop Ajans Başkanı
Akıllı Şirketler Sadece Akıllı İnsanlardan mi Oluşur? 10:45 - 11:05 Kayhan Akyıldız
TROY Bankalararası Kart Merkezi Kartli Ödeme Sistemleri Sorumlusu
11:05 - 11:20 Kahve Molası
KOBİ'lerin Rekabet Gücünün Artırılması 11:20 - 11:40 Burak Bıçaklar
Yapı Kredi KOBİ ve OBI Bankacılığı Müşteri Yönetimi ve İş Geliştirme Direktörü
Dijital Pazarlamada Yükselen Trend: 11:40 - 12:00
Data, Tasarım ve Otomasyonun Bir Arada kullanılması Tunç Günbey Digital Partners CEO'su
12:00 - 12:20
E-ticaret ve E-ihracatın Yol Haritası İbrahim Vicil IdeaSoft E-ticaret Ekip Yöneticisi
12:20 - 13:30 İkramlar
* Taslak Programdır Değişiklik Gösterebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.