banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'dan Tıp Bayramı mesaj

İL BAŞKANI YILDIZ'DAN TIP BAYRAMI MESAJI

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin YILDIZ, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yıldız, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. YILDIZ mesajında, “sağlıklı yaşamak her insanın temel hakkıdır. Sağlıklı bir toplum aynı zamanda mutlu ve huzurludur. İnsanların daha sağlıklı, daha mutlu yaşam sürmesine hizmet etmeyi amaçlayan tıp bilimi, geçmişten gelen tüm birikimleri de kullanarak sürekli ilerleme içinde olmuştur.

İnsanların sağlıklı bir hayat sürmesi için, Tıp camiamız da yaşanan hızlı gelişmelerin dışında kalmayarak üstün çabalarla Tıp Biliminin ilerlemelere katkıda bulunmaktadır. Ayrıca, sosyal devlet anlayışının en önemli özelliklerinden birisi de, tüm vatandaşlara, zamanında ve yeterli sağlık hizmetinin sunulması ön planda yer almaktadır.

AK Parti hükümetleri olarak Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine ulaşmasının önündeki engelleri bir bir kaldırıyor, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi, geliştirilmesi ve sağlık sektörümüzün bütün sorunlarının çözülmesi için çalışıyoruz. Bu unsurlarının temelinde değerli sağlık çalışanlarımız gelmektedir.

Bu kutsal görevi icra eden fedakar sağlık çalışanları belki de en kutsal görevi yapmaktadırlar. Özveriyle çalışan ve sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için gayret gösteren doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutlar, selamlarımı sunarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.