banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

6-7 Ekim katliamının ses kaydı yayınlandı

Geçen yıl Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtırken Diyarbakır’da katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının sığındıkları evde yaşadıkları dehşete ışık tutan ses kaydı ortaya çıktı.

İhtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtırken PKK/HDP’lilerin saldırısına uğrayan, ardından kaçarak bir binanın 3. Katındaki bir eve sığınan Yasin Börü ve arkadaşlarının yaşadıkları dehşet dolu anları ifşa eden bir ses kaydı yayınlandı.

Sosyal medyada yayınlanan ses kaydında, Yasin Börü ve arkadaşlarının sığındığı evin sahibi kadının polis imdat 155’i telefon ile aradığı ve burada geçen konuşmaları içeriyor.

Ev sahibi kadının yaşanan barbarlık karşısında büyük korkuya kapılarak 155’i aradığı ve polisle yaptığı konuşmada şok geçirdiği anlaşılıyor. Buna mukabil 155 imdat hattının ucundaki polisin ise kadının yardım çığlıklarına lakayt kaldığı, alay ettiği görülüyor.

Kadının polisi aramasının ardından yardım gelmemesi ve hiçbir müdahalenin yapılmaması nedeniyle defalarca polisi aradığı ve tekrar tekrar ev adresini verdiği, PKK’lilerin kapılarını zorladığını anlatmaya çalışıyor.

Yayınlanan ses kaydında evde yaşanan hengâme ile kapının dışında bulunan PKK’lilerin tehditleri, kadının yaşadığı korku ve geçirdiği şok defalarca duyuluyor. 


(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.