banner2

Hak batıl mücadelesi Hz. Âdemle başlamış, günümüze kadar gelmiş kıyametin kopacağı ana kadar da devam edecektir. Hak davanın temel taşı vahiydir. Batılın ise güçtür. Dünya var olduğu müddetçe hak ta, batılda olacaktır. Bu ilahi adaletin tecellisidir. Dünyada tüm insanlar iyi olsa, hiç kimse günah işlemese,  o zaman Cennet, Cehennem olmaz. Dünya da kim çalışırsa Yaratan ona verir. Onun için harp hiledir buyrulmuş, düşmanın silahı ile silahlanmak hak dava bağlılarının vazgeçilmezidir. Hak dava felsefesinde Cihat vardır. Cihat kuru bir kuruntu değildir. Güçle galip olmak, ezmek, işgal etmek hiç değildir. Cihat anlayışında Ferdin kendisini kötülüklerden arındırması, sonra tüm insanlığın kurtuluşu için meşru dairede emek sarf etmesi vardır. İnsanları kula kul olmaktan kurtarmak cihadın bir şubesidir. Eşit paylaşım, herkese eşit adalet anlayışı, canı korumak, nesli korumak, malı korumak, İnancı korumak hak davanın temel ilkeleridir. Batılın ilkeleri ise bu yazdıklarımın tersidir.

Teknolojinin zirvede olduğu bir dünyada batılın koruyucuları, destekçileri, alkışçıları, insanları, mazlum ülkeleri ne hale getirdikleri gün gibi ortadadır anlatmaya bile gerek yoktur. Batılın kurtuluş ilkeleri sözde, Demokrasi, Laiklik, özgürlük, İnsan hakları güya, oldukları halde,  açlıklar, Ölümler, işgaller, Hukuksuzluklar, Sömürmeler, kurtulmak için deniz sularında boğulmalar, işkenceler, insanlara hukuksuz bir şekilde zindan hayatı yaşatmalar, insan kaçakçılığı, iftiralar zulümler, Kula kul olmayı ret edenlere yapılanlar, yeri göğü inletiyor. Tüm insanlığı bu zulümlerden kurtaracak dünya ve ülkelerde adil bir düzenin kurulmasına, desteklenmesine, oluşmasına bağlıdır. Bunun oluşması için öncüler lazım, bedel ödeyenler gerekli, helal haram karışımı bir hayat Müslümanı kurtaramaz. Batılla mücadele eden bedel ödeyen, güncel sıcak gelişmelerden, Mısır’ın seçilmiş Cumhurbaşkanı şehit Muhammed MURSİ’DİR. Şirk, soygun düzenlerini benimsemeyenler daima Zulme maruz kalmışlardır. Şehit Mursi’nin suçu neydi? Altı yıl hukuksuz bir şekilde demir kafesle zindanda kalsın, hastalıklarına karşılık bulmasın, ailesiyle buluşmasın. Mahkemede aniden rahmana kavuşsun. Seçilmişliği gasp edilsin. Dünya bu Zulme seyirci kalsın. Sözde insan hakları sadece ölümünden sonra demeçler versin, gaspçı yönetime birkaç kelam etsin. Hiç birisi yutulmaz.

Hak dava savunmasında şehitler kervanına Katılan Muhammed Mursi ne ilktir nede sondur. İhvan hareketinin temel taşı Hasan El BENNAYI şehit ettiler bu hak dava tüm dünyaya yayıldı. Seyyid KUTUP’U Şehit ettiler Fizilal tefsiri ve diğer eserleri ile tüm dünyada karanlığa ışık oldu. Ülkemizde Atıf hoca ne yapmıştı, idam edildi, Bediüzzaman ne suç işlemiş ki, halen mezarı kayıp, sol kesimden Nazım Hikmet ne suç işlemiş ki, Mezarı Rusya’da gömülü,Ahmet KAYA NE suç işlemiş ki,Mezarı Fransa’nın Paris şehrinde, Mazlumun dini bile sorulmaz. Muhammed Mursi’nin ölümü Ümmet fertleri için uyanma vesilesi olsun olacağına da inanıyorum. Mursi için ülke genelinde tüm Camilerimizde kolay olan salalar okundu, gıyabi cenaze Namazları  kılındı, dualar yapıldı,Rabia işaretleri gösterildi batıl kınandı.batıla lanet okundu…hepsi o kadar, bir şehit daha oluncaya kadar  her kes izinde….

Mısır Musa AS mın mekânı ve makamıdır. Mısırın bu günkü gaspçı yönetimi firavunu andırıyorsa da zalimler bir sivrisinekle yok olmaya mahkûmdur. Er geç zafer inananlarındır. Kim bedel ödeyen, zulme maruz kalan, hak dava uğruna şehadet şerbetini içenleri dünyalık siyasetlerine alet ederse kul hakkına tecavüz etmiş olur. Hak dava savunucularının ilkeleri ilkelerimiz olsun. Küfür cephesinde panik, zulümle insanları terbiye taktikleri uygulansa da, Surlarda gedikler çoktan açılmış onun için rahmetli Necip Fazıl “SURDA BİR GEDİK AÇTIK, MUKADDES Mİ MUKADDES, EY KAHPE RUZGAR NERDEN ESERSEN ES” Diyerek Yılmamayı, ümitsiz olamamayı bize öğütlüyor. Rabbim hakkı hak bilip, hakka tapan, batılı batıl bilip batıldan kaçınan kullarından eylesin… Tüm hak dava şehitlerine selam olsun…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.