banner2

Suç altın kürk olsa kimse giymez demişler, Dünyada Ülkemizde olan bitenlerin, insan katillerinin, talancıların suçluları aranıyor. Şu an Kardeş Suriye halkına kan kusturan, kadim bir ülkeyi talan ettiren katili konuştursanız ben haklıyım der suçu kabul etmez. Dağdaki bağdakini kovmuş, ülkelerini işgal etmiş, Çoklarını göçe zorlamış, Mevcut olanlara her gün terör estirip, işgal, cana kıyma hiçbir hukuki terim tanımayan Filistinlilere devlet terörü estiren korsan devlet, işgalci devlet İsrail Yöneticilerini konuştursanız onlarda, suçu kabul etmiyorlar. Irak’ı işgal eden, Milyonlarca Müslüman’ın canına mal olan, sakat kalanlar, göçe zorlanan, Mazlum halkın katillerini konuştursan onlarda biz haklıyız diyecekler. Suçu kabul etmiyorlar, Gaspla, darbeyle, hukuk dışı yöntemle yönetimi eline alan, Küresel güçlerce desteklenen baltacı taifenin patronu Sisiyi konuştursanız oda suçsuzum diyecek. Hele Ülkemizin seçkin terörün panzehiri elit akil insanları var ya onlar hepten suçsuz. İslam ülkelerine yalancı demokrasi tohumlarını ekecekler ya her can demokrasiye feda. Kısacası elinde gücü olan acımasızca insanı imha eden tüm küresel güçler haklılığını, suçsuzluğunu iddia ediyorlar.

Peki, suçlu kim? Devlet yöneticileri suçsuz, PKK, PYD, YPG, DHKPC suçsuz, BDP Suçsuz partiler, tapınak liderler suçsuz. DAİŞ suçsuz, o zaman suçlu kim? Geriye kalan mazlum ve mağdur edilen halklar, demek bunların hepsi suçlu. Bence en büyük suçlu, yaşamak için ölümü göze alarak denizi aşmaya çalışan ve kardeşi ile Akdenizin azgın dalgalarına yenilerek vefat edip deniz dalgaları ile sahile vuran, tüm insanlığın yüzkarası ve ayıbı olan, Aylan bebek ve Diyarbakır da gençliğin baharında iken, katillerce katledilen, Yasin Börü ile Halkın oyları ile seçilen, darbeyle devrilen, şu an idama mahkûm, Mısır zindanlarında hayat süren gerçek dava fedaisi Muhammed Mursi de suçlu, daha bitmedi suçlular 7 Hazirandan sonra acımasızca katledilen 115 asker ve polisler mi suçlu. Devlet yönetimi, sivil ve başka ölen canları insan bile saymıyor onlar da suçlu ya. Geriye kalan kimse kalmadı. Batsın insanlık, sönsün vicdanlar, çöken insan ürünü sözde medeniyetler siz hala suçluyu arayın. Ey vicdan sahipleri! Sorunları doğru tespit edin, Çözüm yollarının teşhisini doğru koyun, asıl suçluyu ortaya koyun aleni olarak ifşa edin hiç çekinmeden o zaman suçluyu bulursunuz. Sinek öldürmekle bataklığı kurutmaya çalışırsınız başarılı olamazsınız. Özerklik ilan ettim demekle özerklik olmaz kimin adına?

Vatan sağ olsun demekle vatan kurtarılmaz. Şu kadar teröristi etkisiz hale getirdim demekle terör bitmez önü alınamaz. Çürümüş kokmuş tüm İslam ülkelerinde saltanat rejimleri Allah’a isyan bayrağını çekmiş, helaller haram, haramlar helal kanunlarla zaptu rapt altına alınmış. Tüm çabalar bu kokmuş rejimleri, faiz, zina, sömürü düzenlerini korumaksa idrarla abdest almakla namazınız olmaz. Tıkanıklığın çözümünü arayanlar, Eğitim sistemini değiştirin. Adil paylaşımı mutlaka yapın, tüm dini eğitim kurumlarında uyduruk din anlayışından vazgeçin, İndirilmiş din ile amel edin insanları eğitin. Adalet sistemini keyfilikten kurtarın, Dış güdümlü ekonomik, siyasi, askeri, tüm ilişkileri gözden geçirin, AB sevdasından vazgeçin yerli sanayiye çok önem verin, Üretmeden tüketim çılgınlığından vazgeçin. Partilere konan seçim barajını acilen kaldırın, her kesim mecliste temsil edilsin. Eğer samimi iseniz sizi seçen halk niçin kanunlarla, korumalarla kendinizi koruyorsunuz dokunulmazlık gömleğini üzerinizden atın halkın arasına korumasız katılın. Herkes kardeşlikten bahsediyor, İslam kardeşliğinin yerini hiçbir şey alamaz. Bu müesseseyi kurun harekete geçirin. Unutmayın benim din kardeşim tevhit inancında sağlam olan, beşeri hiçbir putu kafasında taşımayan kimse demektir.

Siyasal İslam’da sömürü düzenlerinin zirvesinde olabilirsiniz, gerçek dini yaşamada, yaşatmada çöküş varsa hedefe varamazsınız. Sizden olmayanlar sizden görünür sizde kanarsınız gün gelir çok dökülenleri görürsünüz. Bataklığa saplanırsınız, mazlumların Ahında boğulursunuz. Buyurganlıktan ziyade insanlık için iyi şeyler yapmada acele edin. Görünen tablo hiç iyi değil. Dama taşlarını değiştirmekle rakibi yenemezsiniz. Dinimizde rakibini yenmede, hep yendim de değil, kızgınlığı, nefse hoş gelen şeyleri gemleme de arayın. Tren bizim vagonlar bizim, makinistte bizim. Kılavuz başkası rotacı batılı ise bu yolculuktan hayır gelmez. Kurban bayramı geliyor neyin bayramını yapacağız, anneler ağlıyor, çocuklar yetim kalıyor, fidanlar toprağa gömülüyor. Yeter diyen annenin sesi yeri göğü inletiyor. İşiten olacak mı? Kurtarıcı aranıyor. Vekil olmak için liderin gözüne girmek, makam kapmak adına uykusunu kaçıranlar biraz ümmet sorunları için kafa yorsalar olmaz mı? Toplumu bilgilendirmede birinci güç sayılan tüm basın kuruluşları kendilerine çeki düzen vermeli hakkı haykırmalı, doğruyu yazmalı, göstermeli, taraflı yayın yapmaktan, vazgeçmeli, kalemler patronuna ipotekli olmamalı, hak uğruna menfaatler elin tersi ile itilmelidir.   Kurban Bayramında kısmet olursa Kutsal beldelerdeyim. Dinin doğuş yeri olan kutsal beldelerde Ümmet fertlerinin sıkıntıları için dilekçeyi yüce rabbimize arz edeceğiz. Mevla’m kabul buyursun. İslam coğrafyasında Ümmet başında ki ulûhiyet taslayanları bir an önce defu ref eylesin. Suçu başkasında aramaktansa en büyük suçlu benim demek erdemliktir. Şimdiden Yaradana teslim olmada kurban bayramınız mübarek olsun...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.