banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Şanlıurfaspor'da dönden dolaplara kim el atacak?

Hürriyet Gazetesi spor muhabiri Ahmet Ercanlar, Gençlerbirliği menejeri ile Şanlıurfaspor menejeri hakkında şok iddialarda bulundu.

Her iki menejerin ortak olduğunu iddia eden Ercanlar, Gençlerbirliği'ni bitirdiler sıra Şanlıurfaspor'a geldiğini söyledi,

Şanlıurfaspor 3 yılda 75 milyon harcadığını dile getiren Ahmet Ercanlar, bu paraların hesabının sorulması için savcıları göreve çağırdı.

İşte Ercanların o açıklaması:  Şanlıurfaspor'a kuzeyden gelen oyuncuları hep merak ediyordum. Meğerse futbolcu menajeri Risp ile Şanlıurfa menajeri Sedat Yeşilkaya ortakmış. Nereden mi biliyorum? Kendisi yazmış?

Bu rezaleti biri açıklasın bana? Ne dümenler dönüyor Urfa'da? Bir kulüp ancak bu kadar soyup soğana çevrilirdi. Gençlerbirliği'ni bitirdiler sıra Şanlıurfaspor'a gelmiş. Koskoca Urfaspor'u yönetenler bu rezillikleri görmüyor mu? Kimin parası kime peşkeş çekiliyor? Gençlerbirliği'ni aynı adamlar mahvetti. Bu yıl Gençlerbirliği'nin kuzey ülkelerinden aldığı tüm oyuncular fos çıktı. Bir stopere 800 bin Euro verip bir maç oynatamadan gönderdiler. Yok mu spor kulüplerde dönen dolaplara el atacak bir savcı? Bu para halkın parası. 3 yılda Şanlıurfaspor 75 milyon harcamış.
www.balikligol.com




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.