banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Yerel Lig İl Karmaları Sona erdi

Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, sporun tabana yayılması ve alt yapılarımıza başarılı sporcular kazandırmak için bu tür faaliyetleri düzenlediklerini belirterek,'Daha fazla müsabakaların yapılması, çocuklarımızın organizasyon kabiliyetinin geliştirilmesi, kulüplere ve milli takımlara alt yapının oluşturulması amacıyla yapılan yerel lig müsabakaları sona ermiştir.''dedi.

Müsabakalarda dereceye giren takımlar Bölgesel Lig'de Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, '' 13 Mayıs - 6 Haziran tarihleri arasında ilimizde yapılan Yerel Lig Yıldızlar İl Karmaları' Hentbol, taekwondo, badminton, atletizm, masa tenisi  branşlarında mücadele eden takımlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Burada dereceye giren takımlarımız, yapılacak olan Bölgesel Lig'de Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine de yürekten inanıyorum.'' şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.