banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Viranşehir Sanayispor'un adı Viranşehir Belediyespor oldu

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Liginde şampiyon olarak Bölgeler Arası Lige (BAL) yükselen  Viranşehir Sanayispor BAL Ligine, Viranşehir Belediyespor olarak devam edecek.

BAL ligine yükselen Sanayispor Kulüp Başkanı Fahrettin Baydar ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, kulübün yoluna Viranşehir Belediyespor olarak devam etmesi konusunda anlaştı.

Konuyla iligli açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci: "İlçe Kaymakamımız Sn. Ömer Dereci ve ilçemizde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerimizin değerli başkanları ile birlikte Spor Kompleksimizde bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Liginde şampiyon olarak bölgeler arası lige yükselen Viranşehir Sanayispor’un BAL Ligine Viranşehir Belediyespor olarak devam etme kararı aldık. İlçemize hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizi ilçemizin takımına destek olmaya davet ediyorum" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Viranşehir Belediyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.