banner2
Öne Çıkanlar PKK Sacha Boey Gökhan Gökmen Suruç mazhar bağlı

Kaymahakm Huzeyfe Citer başarılı atletleri ödüllendirdi

 

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödüllendirme törenine Viranşehir Anadolu Lisesi Müdürü Halil Özkan,Gençlik Merkezi Müdür Yardımcısı İbrahim Halil Özyıldız ve dereceye giren öğrenciler katıldı.

Sporcuya ve spor’a verdiği önemle bilinen Kaymakam Citer, tören öncesi öğrencilerle yakından ilgilenerek yarışma hakkında Okul Müdürü Özkan’dan bilgi aldı.

Elde edilen başarıdan dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Citer, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Eğitim kadar sporunda ilçemiz adına önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Kaymakam Citer, “ Sportif başarılar öğrencilerin disiplinli ve planlı yaşamalarını sağladığı gibi akademik başarılarını da artırmaktadır. Bizi ziyaret eden okullarda sporda başarılı olan öğrencilerin aynı zamanda akademik olarak başarılı öğrenciler olduklarını gördük. Bu sevincimizi ikiye katladı” diye konuştu.

Ödül töreninde kısa bir açıklama yapan Okul Müdürü Halil Özkan ise, özellikle 9.ve 10.sınıf öğrencilerin sportif alanda göstermiş olduğu başarıları benimsediklerini belirterek, daha iyi başarılar elde etmek için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Şampiyon olan öğrencileriyle gurur duyduğunu dile getiren Özkan, Kaymakamımız Sayın Dr. Huzeyfe Citer’e ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Ödül törenin sonunda dereceye giren öğrencilere hediyelini takdim eden Kaymakam Citer, heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.