banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Viranşehir Başakspor - Siverek Belediyespor maçına hakem damgasını vurdu VİDEO

Viranşehir Başakspor kendi evinde Siverek Belediyespor karşısında ilk yarıda 2 gol yedi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Viranşehir Başak spor aradığı ilk gölü karşılaşmanın 75. Dakikasında atarak farkı bire indirdi.

Maçın 83. Dakikasında Siverek Belediyesporlu defans futbolcusunun ceza sahası yayı üzerinde topa eliyle temasından sonra Viranşehir Başakspor ceza alanı önünde bir serbest vuruş kazandı.

Ahmet’in Kullandığı serbest vuruş sonucu top doğrudan kaleye giderek gol oldu. Orta hakem gölü verdi ama bu defa yan hakem sahneye çıkarak golü iptal etti. Serbest vuruştan kazanılan gol, ofsayt gerekçesi ile iptal olurken, sonra Başak sporlu futbolcular uzun süre itiraz ettiler.

Orta hakem Halil Çağlayan oynanmamış süre kabul ettiği 5 dakikayı oyuna ekleyerek maça devam edildi. Maçın 90+4 cü dakikasında ceza alanı içinde ki karambolde topa en son vuran Başak sporlu Orhan durumu 2 – 2 yaptı. Viranşehir Başak spor aldığı bir puanla puanını 16 ya çıkarırken Ligde 7 sırada bulunuyor. Siverek Belediye ise aldığı bir puanla ligde 9.sırada bulunuyor.

Maçın 70. Ci dakikasından itibaren Şanlıurfa AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve beraberindekiler izledi.

 

İşte Maça damgasını vuran o gol:

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.