banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Veli Kızılkaya Şanlıurfaspor’da

İstanbul’da kendisini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı atan Veli,  Şanlıurfaspor’da oynamaktan mutlu olacağını söyledi.

Şanlıurfaspor As başkan ve Kulüp sözcüsü Nabi Kırmızı, 2. Başkan Aslan Akyürek, Futbol şube sorumluları Maruf güneş ve Nihat Kırmızı’nında hazır bulunduğu imza töreninde 1 yıllığına Şanlıurfaspor’la anlaşan Veli Şanlıurfaspor forması ile poz verdi.

Kütahya İl Özel İdarespor’da futbola başlayan Veli, sırasıyla Kütahyaspor, Kahramanmaraşspor, Bucaspor, Kayseri Erciyesspor, Boluspor, Göstepe ve son olarak Adanaspor formalarını giydi.

Hırslı futbolu ile dikkat çeken ve stoper mevkiinde oynayan Veli geçen sezonun ilk altı maçında cezası nedeniyle forma giyemezken, cezasının bitimi toplamda 25 maçta forma giydi.

Göksu ve Gökhan imzayı attı

Şanlıurfaspor’un daha önce duyurduğu transferleri Göksu Alhas ve Gökhan Alsan resmi sözleşmeye imza attı.

Trabzonspor’dan transfer edilen genç futbolcular, Şanlıurfaspor forması giyerek sarı yeşilli renklere resmi sözleşmeyi imzaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.