banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Vali Erin'den Şanlıurfaspor'a destek

Vali Erin Taraftara Teşekkür Etti

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfaspor’un 3-0 galibiyetiyle sona eren Tarsus İdman Yurdu maçında tribünlerde sarı yeşilli ekibe destek verdi.

11 Nisan Stadyumunda saat 14.30’da başlayan maçı tribünde izleyen Vali Abdullah Erin’e taraftarlar da tezahüratlarıyla teşekkürlerini ilettiler. Türk bayraklarıyla stada gelen taraftarların coşkusuna şahitlik eden Vali Erin, 3-0’lık galibiyetin ardından yönetime, teknik ekibe ve futbolculara teşekkür ederken, “En büyük takdiri Şanlıurfaspor'umuzun taraftarı hak ediyor. Bu soğuk ve yağmurlu havaya rağmen takımlarını yalnız bırakmayarak doksan dakika boyunca susmayan taraftarımız böyle güzel sonuçları hak ediyor. Biz de elimizden geldiğince takımımıza desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Maçın son düdüğünün ardından kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları da kırmayan Vali Erin, hediye edilen Şanlıurfaspor atkısıyla fotoğraf çektirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.