banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Valeybol Turnuvası sona erdi

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlar arası voleybol turnuvası sona erdi. Bakım ve Sosyal Hizmetleri Müdürlüğü salonunda 10 takımın katıldığı turnuvanın final maçında EyyubiyeSosyal Hizmetleri Müdürlüğü, Sabancı Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu 3-2 yenerek şampiyon oldu. Yapılan müsabakaların ardından Eyyubiye Sosyal Hizmetleri Müdürlüğü birinci, Sabancı Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu ikinci ve Şiddet Önleme Ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ise üçüncü oldu.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, bu tür organizasyonların toplumu spora teşvik ettiğini ve kurumlarımızda çalışan personellerimiz arasındaki iletişimi güçlendirdiğini söyledi.
Konuşmanın ardından derece giren takımlara kupaları verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.