banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Urfaspor'un Grubu Belli Oldu
 18 takımlı 2 gruptan oluşan TFF 2. Lig'in gruplarının belirleneceği kura çekimi saat 11.00'de Maslak Sheraton Otel'de yapıldı. Çekilen kura sonucunda 2 grubun isimleri ‘Kırmızı' ve ‘Beyaz' olarak adlandırıldı. Şanlıurfaspor, Kırmızı grubunda yer aldı. Maslak Sheraton Oteli'nde yapılan kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Özerten, Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman, Profesyonel Maçlar Planlama Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik ile TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Profesyonel Maçlar Planlama Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik'in teknik olarak kulüp temsilcilerini bilgilendirdiği kura çekiminde, Profesyonel Kurul Başkanı ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Özerten de şunları söyledi:

"İlk defa tüm Türkiye'yi kapsayacak şekilde gruplarımız ele alındı. Bu uygulamaya kulüplerimizden gelen istek üzerine geçildi. Kulüplerimiz grupları kendi çektikleri kuralarla en adaletli bir şekilde belirliyor. Bundan sonra hep beraber liglerimizin marka değerini arttırmak için de çalışmalıyız. Oynanan futbolun kalitesini yükseltmeliyiz. Seyir zevkini arttırmalıyız. Ancak bu şekilde kulüplerimizin gelirlerini daha yukarılara çekebiliriz. Yeni sezon tüm kulüplerimize hayırlı olsun."

Çekilen kura sonucunda 18'er takımdan oluşan TFF 2. Lig Kırmızı ve Beyaz gruplar şöyle oluştu:

Kırmızı Grup: Tarsus İdmanyurdu, Adana Demirspor, Pursaklarspor, Türk Telekom, Balıkesirspor, Şanlıurfaspor, Belediye Vanspor, Elazığspor, Dardanelspor, Fethiyespor, Eyüpspor, Pendikspor, Kocaelispor, Sakaryaspor, Tokatspor, Konya Şekerspor, Ofspor, Trabzon Karadenizspor.

Beyaz Grup: İskenderun Demirçelik, Alanyaspor, Hacettepe, BUGSAŞ, Etimesgut Şekerspor, Bandırmaspor, Adıyamanspor, Yeni Malatyaspor, Mardinspor, Turgutluspor, Göztepe, Sarıyer, Körfez Belediyespor, Gebzespor, Bozüyükspor, Çankırı Belediyespor, Çorumspor, Akçaabat Sebatspor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.