banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

URFASPOR’DAN KOVULDU, SÜPER LİG’DE YILDIZ OLDU

Kemal Saraçoğlu Yönetimindeki Şanlıurfaspor’un sezon başında anlaşarak Bolu Kampına dahil ettiği, ancak daha sonra dönemin teknik direktörü Kemal Kılıç tarafından beğenilmeyince anlaşmaktan vazgeçtiği Aydın Karabulut, Sanica Boru Elazığspor’u sırtlıyor.

Oynadığı futbolla “Gakkoş’ların” vazgeçilmezi olan Aydın, Sanica Boru Elazığspor’a transfer olduğu Eylül ayından bu yana oynanan maçların tamamında forma giydi. İlk haftalarda 5 kez sonradan oyuna dahil olan Aydın, uyum sürecinin ardından tam 16 kez bordo – beyazlı ekipte ilk 11’de sahaya çıktı

Sanica Boru Elazığspor’un yükselen form grafiğinde büyük pay sahibi olan Aydın, hafta sonu oynanan Sanica Boru Elazığspor – İ.B.B. maçında verdiği pasla gol pozisyonunun hazırlayıcılarından oldu.

Futbolseverlerin Beşiktaş'tan hatırladığı Aydın Karabulut daha önce Bursaspor , Ankaraspor, Karabükspor ve Göztepe formaları giymişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.