banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Urfaspor'a Milli kaleci

Şanlıurfaspor'a 2 yıllık imzayı atan Metin Aktaş, kampa başladı.

Şanlıurfaspor'un kampını sürdürdüğü Bolu Termal Oteli'nde düzenlenen imza töreninde Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mustafa Canoğlu ile Şanlıurfaspor basın Sözcüsü Ahmet Akarslan hazır bulundu. Yöneticiler, Şanlıurfaspor'a gelen Tecrübeli Kaleci Metin'i tebrik ederek, yeni sezonda başarılar dilediler.

Şanlıurfaspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Kaleci Metin, "İnşallah Şanlıurfaspor'u bu yıl hasret kaldığı Bank Asya'ya ulaştırırız. Takım arkadaşlarımla birlikte Şanlıurfaspor'un başarısı için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mustafa Canoğlu ise, geçtiğimiz yıl kalede büyük sıkıntı yaşadıklarını vurgulayarak, "Geçtiğimiz yıldan dersler çıkardık. Bu yıl kalemizi daha sağlam tutmak istedik. Bu anlamda tecrübeli Kaleci Metin'le anlaştık. İnşallah takımımıza hayırlı olur." diye kaydetti.

Öte yandan, Profesyonel futbol hayatına Trabzonspor'da başlayan Kaleci Metin, burada yıllarca bordo mavililerin kalesini koruduktan sonra, sırasıyla Akçaabat Sebatspor, Kayserispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Giresunspor, tekrar Çaykur Rizespor formasını giydikten sonra bir daha Akçaabat Sebatspor ve son olarak da geçtiğimiz sezon Diyarbakırspor formalarını giydi.

2009-2010 Futbol sezonuna Akçaabat Sebatspor'da başlayan Metin, devre arası Diyarbakırspor'a transfer oldu ve burada 4 karşılaşmaya ilk 11'de başladı. 11 Nisan 2010 tarihinde Galatasaray'ın Ali Sami Yen Stadı'nda Diyarbakırspor'u 4-1 yendiği karşılaşmada Diyarbakıspor kalesini koruyan Metin Aktaş, Süper ligdeki son karşılaşmasına çıkmış oldu.

2 defa U 16, 8 Defa U 17, 6 defa U 18, 18 defa U 21, 4 defa A Milli, 3 defa'da A2 Milli Takım formalarını giyen Metin Aktaş'ın kariyeri başarılarla dolu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.