banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Urfaspor, Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı


Kırklarelispor galibiyetinin ardından bir günlük izne ayrılan Şanlıurfasporlu oyuncular, bugün kendi tesislerinde bir araya gelerek, Pazar günü deplasmanda oynanacak Sakaryaspor maçının hazırlıklarına start verdi. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek yönetiminde düz koşu ile antrenmana başlayan Sarı-Yeşilliler, daha sonra istasyonlar halinde pas çalışması yaptı. Bir saat 30 dakika süren idman, taktiksel oyunla sona erdi.

Sakatlıkları bulunan Nuri Terliksiz ve Halil Köçer, takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmanı Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Vekili M. Giray Küçük izledi.

Yozgatlı’dan ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı, Şanlıurfaspor’un yeni teknik direktörü Ahmet Taşyürek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı, yardımcıları ile birlikte Şanlıurfaspor Tesislerini ziyaret etti. Şanlıurfaspor’un yeni teknik direktörü Ahmet Taşyürek ve ekibini yeni görevinden dolayı tebrik eden Yozgatlı, Şanlıurfaspor’a bundan sonra oynayacağı maçlarda başarılar diledi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek de, ziyaretten dolayı Mehmet Yozgatlı ve ekibine teşekkür ederek, Karaköprü Belediyespor’a başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.