banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Urfaspor Liverpool'dan Silva'yı renklerine bağladı

Transfer ile ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi : Kulübümüz, daha önce Liverpool forması giyen Toni Silva ile sözleşme imzalamıştır.

Şanlıurfaspor, daha önce Liverpool ve Benfica gibi takımların formasınıda giymiş Toni Silva ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Portekiz’de bulunan sportif direktör Zafer Tüzün ile uzun züren görüşmeler sonrası sarı yeşilli ekibe gelmeyi kabul eden Toni Silva, resmi sözleşmeyi Şanlıurfaspor forması ile imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Beşikta, Trabzonspor gibi Türkiye’nin önde gelen kulüplerinden de transfer teklifleri alan Portekizli futbolcu bu sezon Şanlıurfaspor’un teklifini geri çevirmedi.
En son CSKA Sofya forması giyen Toni Silva, 44 maça çıktı ve Başarılı bir performans sergiledi.

Bulgaristan ligi takımlarından CSKA Sofya forması altında UEFA Avrupa Ligi maçlarında da mücadele eden Toni  Brito Silva çok sayıda teklifi geri çevirerek Şanlıurfaspor forması giyecek.

Portekiz U17 ve U18 Milli takımlarında da forma giyme başarısı gösteren genç futbolcu, 2011-2012 sezonunda Liverpool A Takımına kadar yükseldi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.