banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar Arda Güneş Mehmet Süzen

Urfalı Teknik adamın Çalıştırdığı U18 Erkek Milli Takımın Büyük Başarısı

Şanlıurfalı Teknik adamı Yakup Aktaş’ın yardımcı antrenörü olduğu  U18 Voleybol Milli takım Avrupa Şampiyonası Finallerine Adını Yazdırdı.

2020 Balkan Şampiyonasına hazırlanan U18 Voleybol Milli takım yardımcı antrenörü Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Yakup Aktaş olduktan sonra 18 Yaş Altı Erkek Milli Takımıyla büyük bir başarıya imza attı.
Milli Takımlar faaliyetleri kapsamında Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından organize edilen Avrupa Şampiyonası’na katılmak için mücadele eden U18 Erkek Milli Takımı, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yapılan 2020 CEV 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri Balkan Şampiyonasında, Sırbistan, Bulgaristan ve Romanya’yı mağlup ederek turnuvada 3’te 3 yaptı ve namağlup olarak şampiyonayı zirvede tamamladı. 
18 Yaş Altı Erkek Milli Takımının bu başarıyla adını, İtalya ve Yunanistan’ın ortaklaşa düzenleyeceği 2020 CEV U18 Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası Finallerine yazdırdığını ifade eden Öğretim Üyesi Dr. Yakup Aktaş milli takımla birlikte mücadele etmekten gurur duyduğunu belirtti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.