banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

URFALI MEHMET ALTUN HOCA'NIN BÜYÜK BAŞARISI

10 yıl profesyonel futbol oynadıktan sonra öğretmen olarak atandığı Malaya'nın Darende ilçesinde futbolla ilgilenmeye devam eden Mehmet Altun, çalıştırdığı Darendespor futbol takımı geçen yıl playoflar sonucu finalde kaybederek şampiyonluğu kaçırmıştı. Ancak bu yıl işi şansa bırakmayarak uzun lig maratonunu zorda olsa grubu birinci sırada tamamlayarak şampiyonluğu kazandırdı.

Takımımıza üç yıldır emek veren hem futbol oynayıp hem çalıştıran Urfalı Mehmet hoca sonunda Darendespor'u BAL ligine çıkararak ilçede kahraman ilan edildi.
1998 sezonunda başladığı futbol hayatının 11 sezonunu profesyonel olarak sürdüren Mehmet Altun daha sonra iki yıl aradan sonra Darendenin Ilıca beldesine öğretmen olarak atanmış ve hayatında yeni bir dönem başlamıştır. Kaderin cilvesi olarak ara verdiği futbola amatör olarak döndü.  Başta futbolcu olarak sahalara dönen Mehmet hoca sonraki sezon takımı çalıştırmış futbolcu kadrosu tarafından sevgi ve saygı gören hoca konumuna yükselmiş, inanç ve azimle çıkılan yol şampiyonlukla noktalanmıştır.

Üç yıl dolu dolu geçen Darende macerası sona eren Mehmet Altun Hoca  Şanlıurfa Eyyübiye/Eyyübiye Kız Anadolu İmam Hatip lisesine tayini çıkmıştır.

Kaynak: www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.