banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfa'nın Derbisini Haliliye Aldı

Türkiye Voleybol 1. Ligi B Grubu 4'üncü haftasında Şanlıurfa oynanan derbisi maçında Haliliye Belediyespor, rakibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesporu 3-1 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı.

11 Nisan Spor Salonunda oynanan derbi mücadelesinde, Akif Gürgen'in baş antrenörlüğünü yaptığı Haliliye Belediyespor, mücadeleye üstünlük kurarak başlayan taraf oldu. 25- 16'lık setle 1- 0 geriye düşen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, 25- 23'lük skorla durumu 1- 1'e getiren taraf oldu. Galibiyet hedefiyle başladığı mücadelede, 25- 23 ve 25- 20'lik setlerle Haliliye Belediyespor, 3- 1'lik galibiyetle parkede 3 puanı alan taraf oldu.

Aldığı bu galibiyetle puanını 7'ye çıkaran Haliliye Belediyespor, ligde de 5'inci sıraya yükseldi. Haliliye Belediyespor, 9 Kasım 2019 Cumartesi saat 13.00'de Tokat ekibi Niksar Belediyespor ile karşılaşacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.