banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfa Masa Tenisi Şampiyonları Belli Oldu

Masa Tenisi müsabakalarına gençlerde 32 lise ve yıldızlarda 25 orta okul toplamda 57 okul takımı katıldı. Bu müsabakalarda 12 hakem görev aldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Murat Önen, Müdürlüğümüzün organizasyonuyla düzenlenen 2013-2014 eğitim-öğretim yılı Okul Sporları müsabakalarındaki heyecan sürüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki il müdürlükleri nezdinde yürütülmeye başlanan ve sportif faaliyetler ile organizasyonların temelini oluşturan Okul Sporlarında her yıl katılım artmaktadır..
Bu sezon yine yüzlerce okulun katılımıyla futbol, Basketbol, voleybol, atletizm, badminton, Futbol, Futsal, Halk oyunları,Güreş, Hentbol, Judo, Kros, Masa Tenisi, Satranç, Taekwondo, Tenis vb.  15 branşta müsabakalar düzenlendi.
Masa Tenis branşında Yıldız, Genç Kızlar ve  Yıldız, Genç Erkekler
Yıldız Kızlarda
1. Halil Urrahman Orta Okulu
2. Profilo Orta Okulu
3. Kızlar Orta Okulu
4.Birecik Bilekli Orta Okulu
Yıldız Erkeklerde
1. Özel Çağlayan Ömer Türkmen Orta Okulu
2. Siverek Şirin Kuyu Okulu
3. Vatan Orta Okulu
4.Birecik Bilekli Orta Okulu
Genç Kızlarda
1. Şanlıurfa Anadolu Lisesi
2. Gap Kız Anadolu Lisesi
3. Özel Çağlayan Tevhide Hatun Anadolu Lisesi
4.Viranşehir Hadi Kutlu Meslek Lisesi
Genç Erkeklerde
1. Özel Çağlayan Murat Lisesi
2. Birecik İmam Hatip Lisesi
3. Şanlıurfa Anadolu Lisesi
4. Hilvan Anadolu Lisesi
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Murat Önen, Bu gün Masa Tenisinde Genç Erkekler, Genç Kızlar,  Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar kategorilerinde dereceye giren takımlarımıza ödüllerini verdik. Diğer branşlarda ise katılımcı okul takımlarının kıyasıya mücadelesi devam ediyor.
Başarılı olacak okul takımlarının Şanlıurfa’yı Türkiye Şampiyonalarında temsil edeceğini belirten
Murat Önen, 2013-2014 Okul Sporları organizasyonumuz saygı, sevgi ve dostluk havası içerisinde çocuklarımızın spor ahlakına yakışır bir şekilde devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.