banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

UEFA, Ağustos ayı Şampiyonlar Ligi programını yayınladı


UEFA nihayet 2019/20 Şampiyonlar Ligi turnuvasını tamamlama planını daralttı . UEFA, Şampiyonlar Ligi'ndeki kalan maçların ve finalin Lizbon'da oynanmasına karar verirken UEFA Avrupa Ligi'nde de format değişikliğine gitti. Geri kalan turların hepsi Lizbon'da tek eleme maçlarında yapılacak.

Programda kalan 16 maçın turu 7/8 Ağustos'ta gerçekleşecek, ancak bunların Lizbon'da mı yoksa takımların orijinal mekanlarında mı oynanacağı henüz belirlenmedi. Bu yüzden Bayern'in Allianz'da Chelsea'ye karşı ikinci ayağı mı yoksa tarafsız bir sahada mı oynadığını göreceğiz .

Program aşağıdaki gibidir:

16 Tur - 7-8 Ağustos

Çeyrek Finaller - 12-15 Ağustos

Yarı Finaller - 18-19 Ağustos

Final - 23 Ağustos

Tüm maçlar kapalı kapılar ardında oynanacak ve yeni liste kurallarına tabi olacaktır. Kulüplerin, takımda bulunmaları ve katılım için uygun olmaları koşuluyla takımlarına 3 yeni oyuncu kaydetmelerine izin verilecektir. Yeni transferlere izin verilmeyecek 

Tek eleme maçları, genel kalite ve derinlik iki karşılaşma üzerinde dengede olduğu için takımların özel stratejilerini değiştirmesini sağlayacak gibi bazı rahatsızlıklara yol açacaktır.

Bayern Münih , Stamford Köprüsü'nün 3-0'ndaki çöküşünün ardından Chelsea FC'ye karşı 2. ayağa girdi ve mevcut formunun çeyrek final boyunca devam etmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.