banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Türkiye Milli Takımı EURO 2020'yı Garantiledi

Bu Akşam İzlanda ile oynadığı grup maçında 0-0 kalan A Milli Futbol Takımı EURO 2020'ye katılmayı garantiledi. Grupta son maçlar öncesi alınan 1 puanla Milli Takımımız EURO 2020 biletini aldı!
A Milli Futbol Takımımız, İstanbul'da konuk ettiği İzlanda ile 0-0 berabere kalarak EURO 2020'ye katılmayı son maçlar öncesinde garantiledi.
Milli Takımımız EURO 2020 biletini aldı!
Milli Takımımız ile İzlanda, EURO 2020 Elemeleri H Grubu 9. maçında karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı'nda oynanan maç 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Böylece Milli Takımımız, son maçlar öncesi EURO 2020'ye katılmayı garantiledi.

Milli Takımımız bu maçın ardından puanını 20'ye çıkardı. İzlanda ise 16 puanda kalarak turnuvaya katılma ihtimalini kaybetti. Son maçlarda Türkiye deplasmanda Andorra ile karşılaşacak. İzlanda ise Moldova'ya konuk olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.