banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Tugay Kerimoğlu Tartışmalara Son Noktayı Koydu


Düzenlenen buluşmaya ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, Takım Kaptanı Ekrem Hayyam Dağ, Şanlıurfaspor Futbolcusu Edinho, Şanlıurfaspor Menajeri Sedat Yeşilkaya, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bağban, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükfırat, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Demirkan, İdari Menajer Ekrem Gerginci ve gazeteciler katıldı.
Şanlıurfaspor ’un sorunlarının ele alındığı toplantıda gazeteciler Şanlıurfaspor için kenetleneceklerinin sözünü vererek takım kaptanından ve yöneticilerden deplasman da oynayacakları Denizli maçından 3 puanla dönmelerini istedi.

Her on beş günde bir Şanlıurfa’nın sorunlarını ele alarak dernek binalarında gazeteciler ile bir araya geldiklerini hatırlatan ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, Şanlıurfaspor ‘un ve gazetecilerin birlik ve beraberlik içinde kentin geleceği için hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.
Başkan Gülebak, Şanlıurfspor’un yanında olacaklarını dile getirerek şunları söyledi;
“Saygıdeğer hocam Sayın Şanlıurfaspor yöneticileri Şanlıurfa’nın güzide Şanlıurfa’nın formasını üstünde terleten futbolcu kardeşlerim derneğimize hoş geldiniz. Bizler Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak burada kentimiz için her hafta ‘Şanlıurfa için tek kalem’ buluşması kapsamında toplanıyoruz. Bugünde Şanlıurfaspor ‘un teknik heyeti ve yönetici arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Şanlıurfaspor ’da çeşitli uzaklıklardan ve koordinasyon eksikliğinden dolayı oluşan bazı sıkıntılar oldu. Bu sorunlarda anladık ki karşılıklı birbirimizle diyalog eksikliğinden meydana geldi. Hepimiz Şanlıurfaspor’umuzun için mücadele ediyoruz Burada da Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği de aynı zamanda Şanlıurfaspor’umuzun yanında olacağımızı yönetici arkadaşlarımızın bilmesini isterim.”

"ŞANLIURFA'NIN EN DEĞERLİ VARLIĞI ŞANLIURFASPOR"
Şanlıurfa’nın en değerli varlığının Şanlıurfaspor olduğunu hatırlatan Başkan Gülebak, Şanlıurfa’ya sahip çıkacaklarını söyledi.
Başkan Gülebak, Şanlıurfa halkına, kentte görev yapan basın mensuplarına ve taraftarlar derneklerine Şanlıurfaspor’a sahip çıkmaları gerektiğinin çağrısında bulundu.
Gülebak, “Kentimizin en değerli varlığı Şanlıurfaspor ’dur. Basınımızda bunun farkındadır ben Şanlıurfa basınına ve taraftarlar derneklerine de burada seslenmek istiyorum. Şanlıurfa’mız kritik dönemlerden geçiyor. Biz Şanlıurfa Çalışan Gazetecilerin sloganıyla 'Şanlıurfa için tek kalem' diyerek yolumuza devam ediyoruz. Sporumuzda da tek kalem olacağımızı arkadaşlarımıza söylemek istiyorum. Çünkü memleketimizin en büyük markası olan Şanlıurfaspor’umuza sahip çıkmak için bugün burada toplanmaktayız. Bundan sonra bu diyalog eksikliğini inşallah hocamla konuşarak gidereceğiz bundan sonra el ele verip her şey Şanlıurfaspor için diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“SIKINTILARI AŞARSAK HUZURLU TAKIM HALİNE GELİRİZ”
Birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini belirten Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ise bütünlüğün sağlandığı taktirde huzurlu kent ve takım haline geleceklerini vurguladı.
Bazı sıkıntıları hep beraber aşabilmeleri gerektiğini aktaran Kerimoğlu, “Tugay Kerimoğlu; "Bizi ağırladığınız için kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Biraz önce başkanımızın da söylediği gibi mühim olan bu aileyi daha sağlam temeller üzerine kurup bazı sıkıntıları hep beraber aşarsak daha keyifli daha huzurlu bir şehir haline geliriz ve takım haline geliriz ve taraftar bütünlüğü haline gelir. Burada olmaktan çok büyük keyif aldığımızı söylüyoruz” dedi.
TAKIM KAPTANLARINDAN KENETLENME İSTEĞİ
Şanlıurfaspor takım kaptanları Ekrem Hayyam Dağ ve Edinho, gazetecilerden sadece takımın değil kentinde maçlarda kenetlenmesini ve desteklerini sürdürmelerini istedi.
Kenti menün etmek için mücadele edeceklerinin sözünü veren Kaptan Edinho, “Hepimiz biliyoruz sonuçlar istediğimiz gibi gitmiyor bizim kendimize güvenimiz var hala çok iyi çalışıyor ve bütün takım arkadaşlarımız herkes aynı hedefe kilitleniş biz burada söz verebiliriz her şeyimizi vereceğiz İnşallah bu şehri memnun etmek için mücadele vereceğiz” sözlerini kullandı.
“ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ”
Şehir olarak ve takım olarak zor günler geçirdiklerini aktaran Kaptan Ekrem Hayyam Dağ, herkesin maçlarda Şanlıurfaspor için kenetlenmesi gerektiğini belirtti.
Dağ; "Gerçekten şehir olaraktan takım olaraktan çok zor durumdayız hepimiz zor günler görüyor ve yaşıyoruz. Ama bunları gerçekten herkes kenetlenerek çözebilecek o bir gerçekten o yüzden yani bu maç için sadece bizde değil sizde ve bu şehir komple kenetlenmesi lazım. Bu şehrin alması lazım yani birbirimizi kovalamadan bu işi bitirelim Allah’ın izniyle” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.