banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Tugay Kerimoğlu Galatasaray'a göz kırptı! gidiyor mu?

NTV Radyo’ya katılarak açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, Galatasaray’ın zor günlerde kendisine hiçbir konuda danışılmaması nedeniyle kırgın olduğunu söylerken, Galatasaray için her zaman göreve hazır olduğunu söyledi.

Galatasaray ile ilgili sorulara sitemli bir şekilde yanıt veren Tugay Kerimoğlu, bugüne kadar verdikleri hizmetler ile birlikte Galatasaray için önemli bir durumda bulunduğunu ve her kötü zamanda da gerektiği takdirde yardım etmeye hazır olduğunu söyledi.
14 yıllık emeklerinin karşılığı olarak bir telefonu çok görüldüğünü söyleyen Tugay Kerimoğlu, bu konuda kırgınlığını açık açık dile getirdi. Bu hafta oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hakkında da değerlendirme yapan Tugay Kerimoğlu maçın çok kritik olduğunu ve bu kritik maçtan 3 puan almak istediklerini söyledi. 1,5 yıllık sözleşmesi bulunan Tugay Kerimoğlu yaptığı bu açıklamaları le birlikte Galatasaray için yeşil ışık yakarken, taraftarın da çok sevdiği isimlerde olan Tugay Kerimoğlu’na taraftarın da yakın baktığı öğrenildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.