banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Trabzonspor ve Fenerbahçe'den 3 Temmuz paylaşımı

3 Temmuz 2011'de Fenerbahçe'ye yönelik açılan ve sonrasında kumpas davası olarak kabul edilen şike soruşturmasına atıfta bulunan, Fenerbahçe ve Trabzonspor şampiyonlukla ilgili olarak sosyal medyada paylaşım yaptılar. 

Şike ile şampiyonluklarının elinden alınarak Fenerbahçeye verildiği imasında bulunan Trabzonspor yaptığı paylaşımda; “Konu şike olunca Mini Cooper’a binerek kaçtılar. Futbolcuları ‘sürdükleri tarlalarda’ oynattılar! Güzel oyunumuzun adaletle imtihanına “çift dikiş” attılar. Tiyatronun adını da “kumpas” koydular ”ifadelerine yer vererek "#TertemizŞampiyon #SeneHep2011" ifadelerini kullanıldı. 

Kumpas ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Fenerbahçe ise; "Saldırdılar, iftira attılar, KUMPAS kurdular... Fenerbahçe düşmanları her zaman olduğu gibi #SarıLacivertDuvar'a çarptılar!" ifadelerine ek olarak "#3TemmuzKumpası" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.