banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

KARAKÖPRÜ LİDERLİĞİ SEVDİ

BAL Ligi 2. Grupta şampiyonluğun en güçlü adayı KaraköprüBelediyespor kendi sahasında konuk ettiği Şehit Kamil Belediyespor’u 2-0 yenerek evine eli boş gönderdi. 

Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan maça ev sahibi Karaköprü Belediyespor iyi başladı. Maçın ilk dakikasında konuk takım üzerinde baskısını arttıran Karaköprü Belediyespor İbrahim Ülüm ve Necati ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Maçın 43. Dakikasında konuk Şehit Kamil Belediyespor defansı topu uzaklaştıramadı. Karaköprü Belediyespor’lu Barış orta sahadan kazandığı topu Necati’nin önüne bıraktı. Necati sert ve düzgün bir vuruşla Karaköprü Belediyespor’u öne geçiren golü attı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi Karaköprü Belediyespor soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi.

 Maçın ikinci yarısında konuk Şehit Kamil Belediyespor beraberlik için baskısını arttırdı. Şehit Kamil Belediyespor ataklarında Karaköprü Belediyespor’un kalecisi Ahmet kalesinde devleşerek Şehit Kamil Belediyespor forvetlerine gol şansı vermedi.

Maçın 90. Dakikasında konuk Şehit Kamil Belediyespor orta sahadan çıkarken topu kaybetti. Sağ çaprazda topla buluşan Barış ceza sahası içerisinde boş durumda bulunan İbrahim Ülüm alda at dercesine bir pas verdi. Kaptan İbrahim Ülüm aldığı pası golle sonuçlandırarak maçın skorunu tayin etti. 

Karaköprü Belediyespor evinde aldığı bu galibiyetle puanını 16’ya çıkarak liderlik koltuğuna yeniden oturdu. 

Karaköprü Belediyespor önümüzdeki hafta ligi bay geçecek. 

Maç sonu açıklamalarda bulunan KaraköprüBelediyespor As Başkanı Remzi Ay, “Geçen maç talihsiz bir kaza geçirdik.Adıyaman 1954 SK spora mağlup olduk. Futbolcular bizlere Şehitkamil sporun maçını alacaklarının sözünü verdiler. Futbolcularımız bugün o sözlerini yerine getirdiler. Ben sporcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum gözlerinden öpüyorum başarılarının devamını diliyorum. Teknik kadroya teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta Bay geçecek bir sonraki hafta ise Malatya deplasmanında galip gelip yolumuza devam edeceğiz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye kulüp Başkanı Ömer Göçebeler’e herkese teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.