banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Temelini Başkan Kuş Törenle Attı

Temel atma töreninde konuşan Başkan Kuş,” İlçe gençliğine ne yapsak azdır.” Dedi. İlçe gençliğine yatırım üstüne yatırım yapan Eyyübiye Belediyesi, ilçe gençliğine yeni bir hizmet kazandırmak için çalışmalara başladı. Muradiye mahallesinde yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzu için temel atma töreni düzenlendi. 1200 metre kara kapalı alana sahip ve engelli vatandaşlara da hitap edecek şekilde tasarlanan yüzme havuzu için düzenlenen temel atma törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları ve bölge sakinleri katıldı. Eyyübiye Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle yapımına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Muradiye mahallesinde yaklaşık 1200 metre karelik kapalı alanı kapsayacak şekilde yapılıyor. Ferah ve steril olacak yapı, betorname ve çelik yapı şeklinde tasarlandı.  Engelli vatandaşların da düşünüldüğü kompleks yapıda 30 metre karelik 2 ayrı soyunma odası ile engelli vatandaşlara da hizmet verecek. İlçe gençliğinin ve vatandaşların faydalanacağı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun 120 günde bitirilmesi hedefleniyor.

İlçe gençliğine ve vatandaşlarına her gün hizmet ederek gönüllere girmeye devam edeceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Allaha çok şükür seçim zamanı Eyyübiyeli kardeşlerimize Yarı Olimpik Yüzme havuzu vaadimiz vardı ve bugün onun da temelini attık.  İnşallah gelecek yılın ilk çeyreğinde Eyyübiyeli kardeşlerimize ve Eyyübiyeli evlatlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Eyyübiye demek güven demek, Eyyübiye demek Emin Eller demek, Eyyübiye Belediye Başkanı ve Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı demek vaadinde duran ve vaadini yerine getiren demek. Evet bugüne kadar vaatlerimizi bir bir yerine getirdik ve vaat etmiş olduğumuz diğer projeleri de inşallah 2021 yılında Eyyübiyeli kardeşlerimize kazandıracağız. Kalan görev süremizde Eyyübiyelilere, Şanlıurfa halkına yakışır hizmetleri bir bir kazandıracağız. “dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Moğal da hizmetlerden dolayı Başkan Kuş’a teşekkür edip,” Özellikle Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a çok çok teşekkür ediyorum, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı. Kendisi halk tarafından takdir edilen ve çalışmalarıyla vatandaşlar tarafından başarılı gösterilen biri. Bu çalışmalarının devamını diliyorum. Eyyübiye’ye daha güzel hizmetler yapacağından eminim. Kendisine ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.