banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Teknik Direktör Devreye Girdi! Newton Sosa Takımda Kalacak

Newton Sosa'nın kalmasını istiyor
Yeni sezonda Trabzonspor’u çalıştıracak Eddie Newton, yönetimle yaptığı ilk toplantıda takım kaptanı Jose Sosa’nın kalmasını istedi. İngiliz teknik adam, gelecek sezon Arjantinli oyuncudan beklentisinin büyük olduğunu belirtti.
Süper Ligi 2. sırada bitirmesine rağmen UEFA’dan gelen Avrupa kupalarına katılamama cezasının şokunu yaşayan Trabzonspor’da teknik direktör Eddie Newton’un ilk isteği takım kaptanı Jose Sosa’nın takımda kalması oldu. Tatil için ülkesinde olan ve hafta sonunda Trabzon’a gelmesi beklenen İngiliz teknik adamın gitmeden önce yönetimden Arjantinli oyuncu ile yola devam etmek istediğini ve bunun için gerekenin yapılmasını istediği öğrenildi. Trabzonspor’da, İngiliz teknik adamın vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına da hız verilerek yeni transferlerin hazırlık dönemine kadar tamamlanmasına çalışılacak. Kiralık futbolcuların birçoğu ile yollarını ayıran bordo-mavili takımda satılacak futbolcuların yerinin doldurulmasının yanı sıra mevcut futbolcuların durumu da yeniden gözden geçirilecek.
(Yeni Şafak)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.