banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Teknik Direktör Bahri Kaya'dan futbolculara gözdağı

Kaya, “Futbolcu arkadaşlarımızın artık kötü oynama gibi, az koşma gibi, formsuz bir süre geçirme lüksü yok. Bu geniş kadronun avantajının faydalanacağım” dedi.

Şanlıurfaspor, ligin 21. Haftasında deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlıkları dün GAP Vadisi’nde yapılan antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Bahri Kaya nezaretinde yapılan antrenmanı Vali Celalettin Güvenç de ziyaret etti. Güvenç, burada Teknik Direktör Bahri Kaya ve futbolcularla bir süre sohbet etti. Güvenç, Kartalspor deplasmanında takımı yalnız bırakmayacağını belirtti. Daha sonra tesislerde incelemelerde bulunan Vali Güvenç, görevlilerden tesislerin son durumu ile ilgili bilgiler aldı.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya da, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bütün mevkilerde alternatifi yüksek bir kadromuz var. Futbolcu arkadaşlarımızın artık kötü oynama gibi, az koşma gibi, formsuz bir süre geçirme gibi lüksü yok. Kimse gereksiz kart göremeyecek, kimse sakatlanmamak içi özen gösterecek, antrenmanlarını üst düzey yapacak, istirahatlarını üst düzey geçirecek. Bu anlamda bu geniş kadronun avantajının faydalanacağım” dedi.

Hafta sonu deplasmanda Kartalspor’la oynayacaklarını anımsatan Kaya, “Kartal çok zor bir ekip ve bu maçta zor geçecek. Ama artık biz öyle bir yere geldik ki; tüm zorlukları yenmeliyiz. Şayet bu ligde üst sıralara tırmanacaksak istikrarsızlık göstermemeliyiz, istikrarı devam ettirmeliyiz” diye ifade etti.

 

Hedef ilk 6

Kaya, öncelikli hedeflerinin ilk 6 olduğunu da sözlerine ekleyerek, “İlk 6’ya girdiğimiz an çıkma şansını yakalaya bir ekip olacağız. Biz alınacak en fazla puanı alıp önce ilk 6 hedefinde olmalıyız. Tabi 3-4 maçlık bir galibiyet serisi yakalarsak ligden direk çıkma şansını da yakalarız. Ama şuanda bizim için en ideal hedef ilk 6 olmalıdır” şeklinde konuştu.

Bu arada sakatlığı bulunan Kağan Timuçin’in 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

HABER:UĞUR BUDAK / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.